Velkommen

20140819Brandstorm-00015_kompVelkommen til denne hjemmeside for “Program for læringsledelse”, der både består af en dagtilbuds- og en skoledel.
Program for læringsledelse – skole er den korte betegnelse for det ”Program for forskningsinformeret, målstyret skole- og kompetenceudvikling”, som A.P. Møller fonden i efteråret 2014 bevilgede 21 millioner til. Programmet varer i fire år, og ledes af LSP (Laboratorium for forskningsbaseret skoleudvikling og pædagogisk praksis), Aalborg Universitet i samarbejde med COK (Center for Offentlig Kompetenceudvikling). Programmet deltager 13 kommuner (Vesthimmerland, Haderslev, Svendborg, Holbæk, Thisted, Billund, Roskilde, Fredericia, Horsens, Nordfyn, Frederikssund, Hedensted og Kolding), 207 skoler (matrikler), godt 10.000 lærere, pædagoger, ledere og andre fagprofessionelle samt ca. 79.000 elever.
6 af de 13 kommuner har valgt at have deres dagtilbudsdel med i programmet. Disse kommuner er: Billund, Fredericia, Kolding, Hedensted, Nordfyn og Svendborg i alt 175 dagtilbud.
Læs mere op program for læringsledelse her